Gedeelde passies

par Raymond Green

De Porsche Golf Cup is een exclusief toernooi voor Porsche-eigenaars en belangstellenden waarin de grote waarden van het prestigieuze automerk voorop staan.

Neverchangeawinningformula! Vandaar dat de 2e editie van de Porsche Golf Cup op 18  mei van start gaat in Spa  en in het unieke kader van de RGC des

Fagnes. Het toernooi zal vervolgens het hele land doorreizen naar de mooiste banen: Keerbergen (24 mei), Millennium (1 juni), Royal Latem (15 juni), Royal Zoute (31 augustus), 7 Fontaines (7 september), Ternesse (14 september) en Bercuit (21 september). De Belgische finale staat voor 28 september gepro- grammeerd op de Royal Waterloo.

We herinneren er aan dat de Porsche Golf Cup is voorbehouden aan de genodigden van de conces- siehouders (eigenaars en belangstellenden). De competities worden gespeeld in single stableford en in 3 categorieën. Het verhaal van het prestigieu- ze automerk en de golfsport is er een van gedeelde passies. ‘Heel wat Porsche-rijders zijn ook golfers.

De profielen sluiten trouwens vaak op elkaar aan. Zowel de ene als de andere zijn gepassioneerde levensgenieters die houden van precisie, prestaties en kwaliteit. Dankzij deze exclusieve competitie kunnen wij hen ontmoeten in een nieuwsoortige omgeving die niet alleen gezellig is, maar ook spor- tief en B to B’, aldus Didier t’Serstevens, directeur van Porsche Import België.

De Porsche Golf Cup heeft een universele roeping. Dit toernooi wordt inderdaad in 20 landen tegelijk afgewerkt en er nemen jaarlijks meer dan 10.000 spelers aan deel. Elke jaargang wordt afgerond met een wereldfinale. Hieraan mogen enkel Porsche- eigenaars deelnemen. Dit jaar zal deze finale in mei gespeeld worden op de prachtige banen van Son Gual en Alcanada op Mallorca. Met de aanwezigheid

– zoveel is duidelijk – van de Belgische winnaars van de editie 2017.